Agenda 2024

Naast de reguliere kerkdiensten worden er de komende periode ook bijzondere dienste en andere activiteiten georganiseerd.

Wereldgebedsdag

Wereldsgebedsdag

Op 1 maart wordt in de kerk van Makkinga de Wereldgebedsdag gehouden.
Aanvangstijd in 19.30 uur.

Uniek concert van Living Lord Singers & Sinjeal

Zaterdag 9 maart aanvang 19.45u

Graag brengen we het concert Geloof, Muziek en Liefde onder de aandacht. Het gaat hier om een mooie samenwerking tussen de Living Lord Singers uit Diever en Gospelband Sinjael uit Donkerbroek. Beide groepen hebben zeer succesvol meerdere keren meegewerkt aan kerkdiensten in Frieslands End.

De beide groepen dragen geloof en liefde uit in hun muziek. Vanuit het geloof en de liefde wordt deze avond geld ingezameld voor een goed doel: Camping Polonium in Opende. Deze camping wordt gerund door Appie Wijma en draait op liefde. De camping is voor mensen die de wind tegen hebben. Ze kunnen er gratis kamperen en er kan ook kleding en voedsel gehaald worden. Wijma is deze avond zelf aanwezig om over zijn werk te vertellen. De entree is gratis.

Het wordt een mooie avond waarvoor de beide groepen u/jou van harte uitnodigen. Het concert begint om 19.45 uur in het Anker te Oosterwolde.

Biddag voor Gewas & Arbeid

In de kerkdienst van 17 maart wordt hier aandacht aan besteed, voorganger tijdens deze kerkdienst is Da. G. Martens.  Er zal voor alle kerkgangers een attentie zijn.           

====================

Kinderkerk

De zondag voor Pasen, zondag 24 maart, is het Palmpasen en zijn de kinderen om 10.00 uur welkom in de kerk van Makkinga. Er is die ochtend geen kerkdienst. We gaan deze zondag Palmpaastokken versieren met de kinderen. Graag tijdig opgeven zodat we voldoende broodhaantjes kunnen bestellen. Zie hieronder voor meer informatie.

Er een bijzondere Paaschallenge gepland op zondag 24 maart. We beginnen om 17.00 uur met soep in de kerk van Makkinga en gaan daarna op pad om een code te kraken.

Op Paaszondag is er voor de kinderen een workshop tijdens de kerkdienst. De kinderen zijn om 10.00 uur welkom en gaan al vrij snel naar het Zwaantje waar Victoria Nair-Price met de kinderen gaat zingen. Na ongeveer 45 minuten komen de kinderen weer terug in de dienst waar ze laten horen wat ze geleerd hebben. Zo kunnen we de Paasdienst extra feestelijk afsluiten. Na de dienst zijn er weer lekkere broodjes en eieren.

Jonge ouders avonden 2023

Na Pasen komen we nog een keer bij elkaar op woensdagavond 10 april.